Фирма за Професионално почистване в Бургас

Почистване на складове и индустриални помещения - Пране на мека мебел Бургас
Close

Почистване на складове и индустриални помещения

индустриални помещения
Почистване на индустриални помещения

Почистване на цехове, складове

Целта пред всяко едно предприятие е поддържане на висока работна ефективност. С огромен принос за това е добрата хигиена в цеховете и складовете. Тя може да окаже психологическо влияние, както върху служителите, така и върху клиентите, посещаващи производствените сгради. Високото съдържание на финни прахови чстици в производстените цехове може да доведе до увреждане на техниката и машините с които се работи. А самото почистване е труден процес и без обучен екип е трудно постижимо. Ние от Свежо разполагаме с високо клалифицирани екипи и професионална техника с която можем да извършим трудоемките и спесифични задачи възложени от нашите клиенти.

Това поражда нуждата от професионални почистващи услуги, които да бъдат подходящи за всички цехове, складове,индустриални и търговски помещения, независимо от техните различия. Ние, в Свежо предлагаме на своите бизнес клиенти услуги, които могат да се променят според техните нужди или предпочитания.

При почистване на индустриални обекти използваме мощни пароструйки, чрез които измиваме и почистваме покриви , фасади, тавани, стени и други. Почистването на пода се извършва с дискови машини или в зависимост от нуждите на клиента. Според вида на настилката и нейното предназначение се използват различни техники за почистването и. Желателно е самия процес да бъде извършен от обучен екип. След основно почистване на пода той отново възвръща своя блясък и чистота. Самата поддръжка след това става осезаемо по-лесна дори и без намесата на професионални машини.

  • премахване на праха и измиване на всички подови повърхности
  • почистване на следи от масло, горива и други
  • почистване на канцеларии и офиси
  • дезинфекциране на оборудването и техниката в цеховете
  • изхвърляне на отпадъци
  • почистване на вътрешните прозорци
  • почистване на стени
  • премахване на паяжини
  • почистване на санитарни възли

За да получите своята индивидуална оферта за почистване, моля свържете се с нас на 0888 60 40 48 безплатен оглед в рамките на града.