Фирма за Професионално почистване в Бургас

Почистване на подови настилки Бургас - Пране на мека мебел Бургас
Close

Почистване на подови настилки Бургас

 

Почистване на твърди подови настилки

почистване-на-подови-настилки-Бургас
Почистване на подови настилки в Бургас и региона.

Почистване на гранитогрес, теракот

Свежо предлага професионално почистване на твърди подови настилки в Бургас и региона.(Свети влас,Слънчев бряг , Несебър , Равда , Приморско , Сарафово , Крайморие , Созопол , Поморие и др.) Като използваме за целта специализирана професионална техника от висок клас. Нашите служители са квалифицирани и могат да извършат почистване и на трудно достъпни места дори при спесифични повърхности. Екипите ни извършват почистването с машини предназначени за почистване на подови настилки. Това гарантира отлични резултати и блясък до съвършенство. Основно сме специализирани в подовото почистване след ремонт на апартаменти, къщи, магазини, търговски помещения и цехове.

Машинното почистване е много по-добро от ръчното, тъй като не замазва мръсотията и не се налага повтаряне на замърсената повърхност с парцал, моп или гъба. Почистване се извършва с дискова машина, която обира наслоените налепи и прах от пода. След обработката течността се изтегля със смукачни машини, което осигурява отстраняване на всички замърсители.

За да получите своята индивидуална оферта за почистване в Бургас, моля свържете се с нас на 0888 60 40 48 безплатен оглед в рамките на града.