Фирма за Професионално почистване в Бургас

Пране на дивани Бургас -
Close

25.05.2021

Пране на дивани Бургас

пране на мека мебел несебър

Почистване на тапицерии

Свежо – Пране на дивани Бургас и региона !

Къде четете любимата си книга? А дрямката след дълъг работен ден, да не забряваме къде посрещате гостите си или просто пиете сутришното си кафе. За какво точно говорим? Вашите мебели, за да бъдем по-точни. Тъй като правите толкова много неща на и около мебелите си. Редовното почистване на тапицерията е също толкова важно, колкото и редовното почистване на килими. Да : вашите дивани, столове, матраци, автомобилни седалки и всичко останало с тапицерия трябва да бъдат почистени в дълбочина. Точно както вашите килими.

Ето няколко основни причини поради които се налага пране на меката ви мебел

  • Качество на въздуха и миризми

Всеки път, когато седите, лежите, или се движите по меката си мебел, от нея се изпускате прах. Мръсотия, спори на плесени, мъртва кожа и бактерии във въздуха който в Бургас е не особено чист. Разбира се, ако тапицерията ви е пълна с прах, алергени, мухъл, плесен или стари петна. Това може да повлияе отрицателно на качеството на въздуха във вашия дом. Това може да доведе до развитие на астма, пране на дивани е опция с която ще намалите вредите върху здравето ви.

  • Грижа за здравето

Знаете ли, че алергените, акарите, плесените и бактериите могат да попаднат във влакната на вашата тапицерия . Всички те могат да причинят широк спектър от алергии и белодробни заболявания? Освен това, ако имате близък, който има чувствителност към домашния прах или акари, това само ще им повлияе повече. Редовното почистване на тапицерията драстично намалява количеството на тези микроорганизми. От своя страна помага да поддържате дома и семейството си здрави и красиви.

  • Премахване на миризмите

Кухненския или холния диван е мястото, където кипи живот. Преминали сте безброй филмови вечери, изяли сте десетки телевизионни вечери със семейството. Преборили сте се с болести и сте гледали стотици футболни срещи с приятели. Ако имате бебе, диванът е бил място за повиване, хранене или пакости на децата ви. Всички имаме след от шоколад, сок, близалки или друг вид хранителни замърсявания оставени от нашите деца. В повечето случаи дивана се превръщат в любимо място за домашна работа или за управление на домашен бизнес. Можете да се обзаложите, че това е любимото място на вашия домашен любимец.

Редовна грижа за дивана

Очевидно е , че много неща се случват покрай меката ви мебел. И понякога това е изразително поради миризмата която идва от него. В повечето Български домове холът е свързан с кухненския бокс! По този начин миризмите от готвене от кухнята пропиват във вашата мека мебел. Което също допринася за неприятна миризма. Редовното почистването на тапицерията помага за премахването на тези миризми. И допринася за свежеста, красотата и здравето на вашия дом и семейство.

  • Удължаване животът на вашата мека мебел

Тази инвестиция е често скъпа и обикновенно е за дълъг период от време. Дали ще перете меката си мебел редовно или инцидентно. Е важно тя да бъде поддържана защото това ще удължи живота и. И ще намали разходите за закупуване на нова или претапициране което също е сложен и скъп процес.

  • Визия на меката мебел

На никой не му харесва да посреща гостите си на мръсен диван, а какво ще кажат те. Опитвате се да прикриете петната с постелки или възглавници. Неприятните миризми биват скрити с ароматизатори зад ъгъла. Не си правете труда да прикривате неприятните следи на вашия диван. Свежо – Пране на дивани Бургас ще ви помогне с правилната поддръжка на меката мебел.