Пране на мека мебел Бургас

Пране на Дивани Бургас - СВЕЖО Пране на мека мебел
Close

Пране на Дивани Бургас


Пране на дивани матраци за Бургас и региона!


Машинно пране на мека мебел дивани матраци мокети

пране на дивани бургас

Пране на Дивани

матраци

Пране на Матраци

пране на мека мебел бургас

Пране на Столове

Пране на Мека Мебел Дивани Матраци за Бургас и рагиона


Всички обичаме уюта и комфорта, които меката мебел ни предоставя. Но с времето и употребата, петна и замърсявания могат да избледнеят красотата на нашата обичана мека мебел. Затова ние сме тук! За да ви помогнем да възстановите блясъка и да се насладите на безупречно чиста мека мебел с нашите професионални услуги за пране.

Качество и професионализъм:

 • Ние разбираме колко важна е вашата мека мебел за вас и се грижим за нея със специално внимание и високо качество на услугата.
 • Нашите експерти са професионалисти в областта на прането на мека мебел и разполагат със специализирани знания и опит, за да се справят с всякакъв вид замърсявания.

Индивидуален подход:

 • Всеки тип мека мебел изисква специален подход. Нашите екипи са обучени да разпознават различните видове материи и да използват подходящите методи и препарати за почистване.
 • Преди да започнем процеса на пране, ще проучим вашата мека мебел и ще анализираме нейното състояние, за да изберем най-ефективния начин за почистване.

Използване на професионални препарати и оборудване:

 • За да гарантираме високи резултати и безопасно почистване, използваме само сертифицирани професионални препарати, които са специално разработени за почистване на мека мебел.
 • Разполагаме също с модерно оборудване, което осигурява дълбоко почистване и премахва дори най-упоритите замърсявания и петна.

Безопасност и защита:

 • При работа с нас, можете да бъдете спокойни, че меката ви мебел е в добри ръце. Използваме методи, които са безопасни за материите и не представляват риск от повреда.
 • След приключване на процеса на пране, се грижим да осигурим подходяща вентилация и период на изсушаване, за да предотвратим появата на неприятни миризми или влага.


Заключение:

Когато става въпрос за пране на мека мебел, вие заслужавате най-доброто. Нека нашите професионални услуги възстановят свежестта и красотата на вашата мека мебел. С доказан опит и грижа, ние ще превърнем вашата мека мебел в перфектно чисто и привлекателно пространство за релаксация и наслада. Свържете се с нас днес и открийте вълшебството на безупречно чистата мека мебел!


РАЙОНИ КЪДЕТО ИЗВЪРШВАМЕ УСЛУГАТА

ПЧИСТВАНЕ НА ТАПИЦЕРИИ В БУРГАС И РЕГИОНА

Качественият диван, който е добре поддържан, трябва да изглежда така, както през първия ден от покупката му.

Свежо извършва експресни поръчки за машинно почистване на мека мебел в Бургас на: дивани, канапета, столове, фотьойли, седалки, както и други тапицирани мебели с дамаска.

 

Услугата пране на дивани включва почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, или: изпиране на облегалката, седалката, подлакътниците и лицевата му част при краката, но не включва почистване на декоративни възглавници, същите биват таксувани отделно.

 

Мебелите се напръскват с препарат, търкат се с четка от естествен косъм, което гарантира едновременно високо качествено отстраняване на мръсотията и щадящ материята метод. Услугата се извършва с професионални екстрактори Karcher Puzzi и подходящи препарати за пране на текстилни повърхности.

 

Така след само 5 – 6 часа мебелите ще са сухи, чисти и готови за ползване. При силно замърсени дивани / матраци времето на съхнене се увеличава като може да достигне и до 24 часа.

 

Пране на диван е професионално решение за почистване при наличие на следните проблеми:

 

 • При нужда от обезпрашаване на дивана.

 • При наличие на петна по дамаските.

 • При нужда от дезинфекция.

 • При наличие на акари.

 • При захабени цветове на тапицерията.

 • При неприятна миризма от мебелите.

 

 

Услугата пране на дивани включва почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, или: изпиране на облегалката, седалката, подлакътниците и лицевата му част при краката. Но не включва почистване на декоративни възглавници, същите биват таксувани отделно.

 

За да получите своята индивидуална оферта за почистване в Бургас. Моля свържете се с нас на 0888 60 40 48 безплатен оглед в рамките на града.

Може да намерите и други видове почистване

Както цялостни абонаментни решения за вашия дом така и еднократни услуги за почистване на търговски, цехове, магазини, хотели, рестуранти след ремонт и много други

Почистване на домове

Правилното почистване и поддръжка ще го поддържат страхотно през целия му живот и ще спомогнат за подобряване на качеството ви на живот. Правилното почистване помага да се защити инвестицията ви в дивана, като ви предпазва от подмяна преди края на живота му. Това е чудесна новина, защото също така предпазва дивана ви от сметищата преждевременно.

Пране на автотапицерии

Когато купувате диван, помислете в дългосрочен план. По-светлите цветове като бяло или бежово обикновено показват мръсотия много повече от по-тъмните им братовчеди. Всъщност може да откриете неприятно място на дивана си, преди той дори да се е измъкне от камиона за доставка. Ако отстъпката в магазина изглежда прекалено щедра, възможно е това да е така, защото диванът вече е бил осквернен.

Почистване след ремонт

Рядко хората осъзнават, че диванът им се нуждаят от някаква форма на поддръжка. С течение на времето те натрупват значително количество прах и със сигурност пълзят онези микроскопични бъгове, наречени прахови акари. С цел освежаване на вашия диван, ние можем да приложим Екстракция с гореща вода, която е доста ефективна, тъй като се справя много добре с натрупаната мръсотия.

В нашата работа се стремим към максимално задоволяване на нуждите на клиента. 


Дали се отнася за почистване на частни или корпуративни клиенти, нашите екипи ще  направят така че всеки един ъгъл да бъде почистен старателно и с нужното внимание.


Възползвайте се от нашите професионални услуги за Бургас и цялото Южно Черноморие.Заявка

Пакети за пране

Препоръчва се за нова мека мебел, която се нуждае само от освежаване. При тази опция меката мебел се обработва само с препарати със сила на сапунена вода. В пакета не се включва отстраняване на силни замърсени повърхности, не се отстраняват петна, миризми и др.

Отстраняване на мръсотия, акари, мъртва кожа, органични замърсявания, и др може да намерите в пакета "Стандат". 

Проблема с петната и миризмите може да бъде решен с пакет "Премиум" . Отстраняващ възможно най-много замърсявания от меката ви мебел