Фирма за Професионално почистване в Бургас

Пране на мокети Бургас - Пране на мека мебел Бургас
Close

Пране на мокети и килими в Бургас

Мокетът е замърсен! Не се колебайте да потърсите професионална услуга за пране на мокети в Бургас от СВЕЖО


ЗАЯВКА

Професионално пране на мокети и килими

В зависимост от вида на мокета или килима се използават няколко варянта за почистването им. Основния и най-ефективния е пране с дискова машина а когато условията не позволяват може да се приложи само пране чрез екстракция. Пране на мокети чрез метода на екстракция, при много силно замърсен мокет това е доказан с времето си метод силно щадящ текстилните повърхности.

пране-на-килими-бургас
Пране на мокети

СВЕЖО ви предлага услугата пране и почистване на мокет. Различните видове, модели и цветове превръщат мокета във важен избор, когато се търси добър външен вид на дома или офиса. Като всяка подова настилка мокета притежава и недостатъци. Сред тях е и лесното му и бързо замърсяване. По тази причина изпирането му се прави често. Всеизвестен факт е, че мокетите и килимите задържат  много повече прах, от която и да е друга подова настилка.

пране-на-мокети-бургас
Почистване на мокети

Почистването на мокети не е лесна задача, особено ако не е било правено през последните няколко месеца. През зимните дни се натрупва повече мръсотия и прах поради естеството на сезона, която може сериозно да увреди тъканта на подовата настилка и трайно да останат тъмни петна. За да се поддържа мокета чист, е необходимо да се полагат редовни усилия, а това е нещо, което не винаги е възможно. Колкото повече се отлага основното почистване на един мокет, толкова по-трудно става третирането на петна, кал и мръсотия, употребата на подръчни матеряли може да увреди тъканта.

Как работи екстракцията при пране на мокети и килими?

Eкстракторът впръсква разтвор на вода и препарат. След което се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета в дълбочина при обеки под 20кв./м.
Пране на меки настилки като мокет и килим се осъществява с професионални еднодискови машини на Karcher. Ползват се при обекти над 20 кв./м. Гарантиращи високо качество на изпълнение.

Петната се обработват отделно като за целта изпозваме специализирани препарати на водещи Български и чиждестранни компани доказали своята ефективност с времето. Трябва да се има в предвид че старите петна се отстраняват трудно. Затова препоръчваме на клиентите си редовната подръжка на мокети или килими да бъде по-честа.

След обработка на мокет или килим повърхноста остава леко влажна. Няколко часа по-късно останалата влага се изпарява, изсветлява и придобива чист вид.

Почистване на мокети в Бургас

За да получите своята индивидуална оферта за почистване в Бургас, моля свържете се с нас на 0888 60 40 48 безплатен оглед в рамките на града.

ЗАЯВКА