Фирма за Професионално почистване в Бургас

Пране на Mокети - Пране на мека мебел Бургас
Close

Пране на мокети и килими в Бургас

Мокетът е замърсен! Не се колебайте да потърсите професионална услуга за пране на мокети в Бургас от СВЕЖО


ЗАЯВКА

Професионално пране на мокети и килими

В зависимост от вида на мокета или килима се използават няколко варянта за почистването им. Основния и най-ефективния е пране с дискова машина а когато условията не позволяват може да се приложи само пране чрез екстракция. Пране на мокети чрез метода на екстракция, при много силно замърсен мокет това е доказан с времето си метод силно щадящ текстилните повърхности.

пране-на-килими-бургас
Пране на мокети

СВЕЖО ви предлага услугата пране и почистване на мокет. Различните видове, модели и цветове превръщат мокета във важен избор, когато се търси добър външен вид на дома или офиса. Като всяка подова настилка мокета притежава и недостатъци. Сред тях е и лесното му и бързо замърсяване. По тази причина изпирането му се прави често. Всеизвестен факт е, че мокетите и килимите задържат  много повече прах, от която и да е друга подова настилка.

пране на дивани созопол
Почистване на мокети

Почистването на мокети не е лесна задача, особено ако не е било правено през последните няколко месеца. През зимните дни се натрупва повече мръсотия и прах поради естеството на сезона, която може сериозно да увреди тъканта на подовата настилка и трайно да останат тъмни петна. За да се поддържа мокета чист, е необходимо да се полагат редовни усилия, а това е нещо, което не винаги е възможно. Колкото повече се отлага основното почистване на един мокет, толкова по-трудно става третирането на петна, кал и мръсотия, употребата на подръчни матеряли може да увреди тъканта.

Осигурете си свежест и чистота в дома си с професионалното пране на килими и мокети

Килимите и мокетите са неотделима част от дома ни, придавайки мекота, топлина и стил на нашата обстановка. Въпреки че редовното прахосване и почистване с прахосмукачка може да помогне за поддържането на чистотата, те също така изискват периодично професионално пране, за да се отстранят замърсяванията, петната и неприятните миризми. В този текст ще ви представим важността на професионалното пране на килими и мокети и как това може да осигури свежест и чистота в дома ви.


Ефективно отстраняване на замърсявания и петна:

  • Професионалното пране на килими и мокети използва специални методи и препарати, които са предназначени да проникнат дълбоко във влакната и да отстранят замърсяванията.
  • Независимо дали става въпрос за петна от петна от храни, напитки или други замърсявания, професионалистите разполагат със знания и опит, за да се справят с тях ефективно и безопасно.

Подобрена хигиена и въздушно качество:

  • Килимите и мокетите са магнит за прах, алергени и други замърсявания, които се задържат във влакната.
  • Професионалното пране премахва не само видимите замърсявания, но и невидимите микроорганизми и алергени, които могат да предизвикат астма, алергии и други здравословни проблеми.
  • След професионалното почистване, ще забележите подобрено въздушно качество и по-здравословна обстановка в дома си.

Предпазване на инвестицията в килими и мокети:

  • Професионалното пране не само осигурява чистота, но и удължава живота на вашите килими и мокети.
  • Правилната грижа и поддръжка ще предпазят влакната от износване и разтрошаване, което може да се случи при неправилно почистване или използване на груби методи.

Удобство и професионализъм:

  • За да се осигури оптимални резултати, е препоръчително да се доверите на професионалисти в областта на прането на килими и мокети.
  • Специализираните фирми разполагат с необходимите инструменти, оборудване и знания, за да извършат задачата професионално и ефективно.
  • При професионалното пране вие ще спестите време и усилия, като се насладите на безупречно почистени килими и мокети без да се занимавате с трудни процеси.


Заключение:Професионалното пране на килими и мокети е от съществено значение, за да се гарантира свежест и чистота в дома ви. Отстраняването на замърсяванията, подобряването на въздушното качество и предпазването на инвестицията ви са само някои от предимствата, които можете да очаквате. Затова, ако търсите професионална грижа за вашите килими и мокети, доверете се на експертите и се насладете на безупречна чистота и уют в дома си.

Как работи екстракцията при пране на мокети и килими?

Eкстракторът впръсква разтвор на вода и препарат. След което се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета в дълбочина при обеки под 20кв./м.
Пране на меки настилки като мокет и килим се осъществява с професионални еднодискови машини на Karcher. Ползват се при обекти над 20 кв./м. Гарантиращи високо качество на изпълнение.

Петната се обработват отделно като за целта изпозваме специализирани препарати на водещи Български и чиждестранни компани доказали своята ефективност с времето. Трябва да се има в предвид че старите петна се отстраняват трудно. Затова препоръчваме на клиентите си редовната подръжка на мокети или килими да бъде по-честа.

След обработка на мокет или килим повърхноста остава леко влажна. Няколко часа по-късно останалата влага се изпарява, изсветлява и придобива чист вид.

Почистване на мокети в Бургас

За да получите своята индивидуална оферта за почистване в Бургас, моля свържете се с нас на 0888 60 40 48 безплатен оглед в рамките на града.

ЗАЯВКА